SKRÄDDARSYDDA BEHANDLINGAR

Professionellt utförda skönhetsbehandlingar

Våra terapeuter har expertis för att förstärka din naturliga skönhet och ge dig de bästa resultaten. Välkommen till en plats där ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.

Personligt anpassade tjänster

Vi förstår att varje individ är unik, därför erbjuder vi skräddarsydda behandlingar som passar just dina behov och önskemål.

Kvalitetsprodukterr

Vi använder endast högkvalitativa produkter för att säkerställa att du får en hållbar och effektiv behandling. Vi strävar efter att ge dig den bästa upplevelsen och resultatet varje gång du besöker oss.

 

 

Med hjälp av en permanent kosmetisk taturing och ett Yumi Lashlift kan du lämna hemmet varje morgon utan att spendera din värdefulla tid på att sminka dig.

 

Eller känner du kanske att du hade velat fylla ut ett område i ansiktet som med åren tappat volym och börjat falla? Hos vår sjuksköterska kan du bromsa årens effekt och känna dig som den absolut bästa versionen av dig själv. 

BEHANDLINGAR

Hos oss är det enkelt att boka en tid. Du kan antingen boka smidigt via vår bokningssida eller kontakta oss om du har några frågor. Lämna gärna ett röst meddelande i växeln med namn och telefon nummer  så ringer vi upp så snart vi har möjlighet. 

Vi ser fram emot att få se dig snart!

3D ögonbryn/Permanent makeup

En av våra specialiteter är permanent makeup, där vi kan skapa perfekt definierade ögonbryn, snygga läppkonturer och långvarig lashliner. Med vår talangfulla PMU artist och våra högkvalitativa produkter kan du se fantastisk ut varje dag utan att behöva spendera timmar framför spegeln. Lita på vårt team av experter för att få de bästa resultaten.

 

Vi erbjuder; 

Microbladning, 3D combobryn, machine nano strokes, powder brows, permanent lashliner, color correction och borttagning av tatueringar. 

Yumilashes/ brows

Resultatet är omedelbart och ger dig böjda, mörka ögonfransar som är glansigare och mer välmående. Resultatet varar i ca 6-12 veckor. Keratinbehandlingen verkar som en laminering av din egna frans efter att vi vårdat och stärkt dem med keratin och vitaminer. Livscykeln på varje ögonfrans blir längre och därmed ökar fransarna i antal, längd och tjocklek.

Exilis Ultra 360

Vill du uppnå en ungdomlig och fräsch hud? Vi använder avancerade och säkra tekniker för att ge dig fantastiska resultat.

 

Exilis Ultra 360 är en radiofrekvens behandling där vi kan strama upp och föryngra huden i ansiktet och på kroppen. Du som kund väljer behandlingsområde om du vill arbeta med fettförbränning eller huduppstramning som slutmål.  

Botox, fillers & trådlyft

Vi erbjuder både botox, fillers och trådlyft hos vår brett certifierade sjuksköterska. Du väljer själv en injectionsplan som hjälper dg nå ditt önskade slutrestultat i samråd med personal i och med konsutation innan behandling. 

Laserbehandling

laserbehandling för hårborttagning. Diodlaser ICE

är nummer ett när det kommer till diodlaser och hårborttagning för att ge dig en smärtfri och effektiv behandling. Låt oss ta hand om dina skönhetsbehov och få dig att känna dig fantastiskt vacker. Boka din laserbehandling idag och njut av hårfrihet på ett säkert och professionellt sätt.

 

Biomicroneedling

Algneedling eller biomicroneedling är en ansiktsbehandling som precis som vanlig microneedling jobbar genom att Biomicronålar penetrerar huden och skapar 3 miljoner mikrokanaler på 5 min (mer än dubbelt så många som traditionell microneedling). Skillnaden är att vi inte använder varesig maskin eller riktiga metallnålar för att utföra behandlingen utan istället använder vi kiselhaltiga biomicronålar.

PRISER

EXILIS ULTRA 360