Exilis Ultra 360

TELEFON / E-POST

021-201 88 / info@stylisten.nu

FACEBOOK / INSTAGRAM

HITTA TILL OSS

Tallmätargatan 1b
721 34 Västerås

BOKA TID

BOKA HÄR

certifierade för
exilis ultra 360 kroppsskulptering

Exilis Ultra 360 är det första icke-invasiva hudföryngrings- och fettförbränningssystemet för kroppsskulptering som använder sig av den kombinerade kraften av ultraljud och radiofrekvens för att värma upp subkutana vävnader.

Behandlingen främjar uppstramning av kollagenfibrer och justerar de subkutana fettlagren under huden. Även en ytlig uppvärmning av dermis sker för att stimulera bildandet av nytt kollagen

BOKA TID HÄR

vanliga frågor

Fråga: Vad går att behandla med Exilis Ultra 360?
Svar: Allt från hudföryngring, slapp hud, fina linjer och rynkor till fettförbränning och kroppskulptering

Fråga: Vilka områden är Exilis Ultra 360 användbar för?
Svar: Kinder, runt ögonen, nacke, under hakan, dekolletage, händer, mm.

Fråga: Hur fungerar Exilis Ultra 360?
Svar: Huduppstramning med Exilis använder EFC™ (Energy Flow Control) för att kombinera ultraljuds- och radiofrekvensteknologier för att rikta in sig på specifika kroppsdelar, samtidigt som man kontrollerar mängden energi fokuserad på ett enda område. Detta innebär en mycket säker och effektiv teknik. Ultraljudstekniken ger maximal flexibilitet för att på ett säkert sätt behandla i princip alla kroppsdelar.

Exilis Ultra fokuserar värme djupt i huden men kyler samtidigt effektivt för att ge maximal komfort under behandlingen.
Värmen tränger ned i huden och de omgivande fettcellerna överhettas för att så småningom dö. Döda fettceller sköljs ut genom lymfsystemet. Värmeenergin stimulerar även produktion av kollagen, vilket stramar åt huden, minskar rynkor och ger volym tillbaka i huden.