Rynkor,löshud och oönskade fettdepåer

Hudföryngring/fettreducering med avancerade och säkra tekniker

Exilis Ultra 360 är vår absoluta favoritbehandling eftersom vi använder kroppens naturliga processer, helt utan kirurgiska ingrepp, för att föryngra och strama upp huden.

Exilis Ultra 360 är det första icke-invasiva hudföryngrings- och fettförbränningssystemet för kroppsskulptering som använder den kombinerade kraften av ultraljud och radiofrekvens för att värma upp subkutana vävnader. Behandlingen främjar uppstramning av kollagenfibrer och justerar de subkutana fettlagren under huden. Det sker även en ytlig uppvärmning av dermis för att stimulera bildandet av nytt kollagen.

 

 

Slapp eller åldrad hud – huduppstramning 

I denna behandling används endast Radiofrekvens (RF). Det är den enda icke-kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden. Behandlingen är mycket säker och utan bieffekter. Den kan enkelt göras under lunchpausen. Den rekommenderas för alla hudtyper, alla hudtoner och under alla årstider. Systemet levererar en kontrollerad mängd värmeenergi som värmer det djupa lagret av huden. Den ökade temperaturen leder till en omedelbar ökad produktion av kollagen, vilket resulterar i uppstramning. Under de följande 2-3 månaderna bildas nya kollagenfibrer, vilket leder till ytterligare uppstramning och lyft av huden, minskning av rynkor, förbättrad lyster och ett fräschare utseende.

Den enda icke kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden.

Slapp eller åldrad hud – huduppstramning

I denna behandling används endast Radiofrekvens (RF). Det är den enda icke-kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden. Behandlingen är mycket säker och utan bieffekter. Den kan enkelt göras på lunchrasten. Den rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider. Systemet levererar en kontrollerad mängd värmeenergi som upphettar det djupa lagret av huden. Den ökade temperaturen medför en omedelbar ökad produktion av kollagen, vilket leder till uppstramning. Under de följande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer, vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor, förbättrad lyster och ett fräschare utseende.

Avancerad kylning – skiktning

Skiktning betyder helt enkelt att energi levereras till olika djup i vävnaden. Applikatorn är utformad så att vi kan ändra energi och kylning direkt på displayen. Genom att ändra kylningen under en behandling kan vi behandla från djup vävnad hela vägen upp till det ytliga lagret.

Vid estetiska behandlingar är nyckeln att behandla effektivt med så höga energinivåer som möjligt utan att kompromissa med kundens komfort. Exilis Ultras temperaturövervakning i realtid ger bästa kontroll för exakt vävnadsuppvärmning.

Exilis Ultra ger maximal energi utan obehag för kunden.

Vem är rätt kandidat?

Exilis Ultra 360™ är det idealiska valet för alla som strävar efter att både förebygga och bevara sin hudstruktur samt för de som söker en betydande kosmetisk förbättring. Den avancerade 360-tippen säkerställer högsta prestanda även på de mest utmanande behandlingsytorna, inklusive områden med djupa rynkor och andra hudproblem. Med denna banbrytande teknik kan du förvänta dig imponerande resultat och en märkbar förbättring av din hudkvalitet och estetik. Exilis Ultra 360™ erbjuder enastående effektivitet och säkerhet, vilket gör det till det ultimata valet för hudföryngring och kroppskonturering. Kontakta oss idag för att boka din Exilis Ultra 360™-behandling och ta det första steget mot en strålande och ungdomligare hud.

Hur snabbt ser jag resultat?

De flesta kunder upplever omedelbart en imponerande lyftningseffekt efter behandlingen. Även om upplevelsen kan vara något mindre märkbar under de första dagarna, återvänder uppstramningen till sin fulla potential inom de kommande 2-3 månaderna. Detta beror på den kontinuerliga tillväxten av kollagen, vilket resulterar i en betydande förbättring av hudens struktur och ton.

Hur lång tid tar behandlingen /Hur många behandlingar behövs?

Behandlingstiden för Exilis Ultra 360 är vanligtvis ungefär 60 minuter. De flesta kunder rekommenderas en kur bestående av fyra behandlingar, där varje behandling utförs med ett intervall på 7 till 14 dagar för optimala resultat. Denna skonsamma och effektiva behandlingsplan säkerställer en gradvis förbättring av hudens struktur och estetik över tiden, vilket ger dig möjlighet att njuta av långvariga och imponerande skönhetsresultat. Kontakta oss idag för att boka din serie av Exilis Ultra 360-behandlingar och ta det första steget mot en ungdomligare och strålande hud.

Hur känns behandlingen? Är det smärtsamt?

Många av våra kunder beskriver upplevelsen av Exilis Ultra 360-behandlingen som liknande en lyxig och smärtfri ”hot stone” -massage. Vår expertpersonal skapar en lugn och bekväm miljö för behandlingen där du ligger ner och kan koppla av fullständigt. Den innovativa teknologin arbetar skonsamt med din hud medan du njuter av den mysiga och trygga atmosfären. Med Exilis Ultra 360 kan du känna dig avslappnad och försäkrad om att din hud behandlas med omsorg och precision för att uppnå de önskade resultaten.

S22
S23