OM OSS

Vi är Stylisten

Stylisten har varit ett naturligt val för en mängd olika skönhets behandlingar sedan 2016.


Vårat fokus är att framhäva våra kunders naturliga linjer och hjälpa dem att känna sig vackra på sitt mest autentiska sätt. Vår skönhetssalong är dedikerad till att ge våra kunder en personlig och professionell upplevelse, där vi fokuserar på att förstärka den unika skönheten. Med vår expertis och passion för skönhet kan du lita på att vi kommer att lyssna på dina önskemål och ge dig ett resultat som passar just dig.


Boka en kostnadsfri konsultation nu genom att klicka på knappen nedan.

PERSONAL

SIMONE JOHANSEN -

VD & PMU Artist

Simone  Stylistens VD, klinikägare   PMU artist. Hennes driv och expertis lockar kunder från hela sverige. 

SANDRA JOHANSEN - Terapuet

Sandra är vår fantastiskt duktiga Yumi artist som också arbetar med algeeneedeling & Exilis Ultra 360. 

Sandra arbetar även aktivt med administration för salongen. 

BELLA HAHN -

Terapuet & AD

Bella arbetar med huduppstramning och fettförbränning med Exilis. När hon inte arbetar med kunder sitter hon Som Art Director för Stylisten. 

IZABELLE LAGERQVIST - 

Tattoo Artist

Izabelle anställdes hos Stylisten sommaren 2023 efter 3 år på stylist linjen. Izabelle är diplomerad nagelterapeut och tar emot kunder för kroppstatuering. Izabelle är otroligt kreativ och har ett öga för de allra minsta detaljer. 

BAFRAW KARAMI - 

Sjuksköterska

Bafraw är legitimerad sjuksköterska med många års erfarenhet inom injektion. Bafraw erbjuder bland annat behandlingar som botox, fillers, trådlyft, PRP och avancerade laserbehandlingar behandlingar. 

KONTAKTA OSS

Vi ser gärna att den största kontakt sker via mailen. Ofta sitter vår personal i behandlingar. Om du ringt in och inte kommit i kontakt med personal var god att lämna ett röstmeddelande alternativt skicka mail med dina frågor. 

Vi ser över alla mail / röstmeddelanden under dagens gång och du kan förvänta dig återkoppling inom 24 timmar.