Microblading - 3D ögonbryn

Pålitliga artister inom permanent make up (PMU)

Funderar du på att göra en semipermanent tatuering? Våra artister är specialiserade på permanent makeup för ögonbryn. Dessutom är Stylistens artister några av de få i hela Sverige som erbjuder denna avancerade Permanent Makeup-teknik

 

Master Permanent Makeup Artist & Trainer

Specialist på: 3d ögonbryn

​Bilder på våra arbeten finns att titta på vår instagramsida!

ÖGONBRYN

Våra kosmetiska tatueringar utförs med olika tekniker som är anpassade efter dina önskemål och förutsättningar. Våra artists mål är att utseendet på den kosmetiska tatueringen ska se naturligt och välbalanserat ut med hänsyn till din underton, hårfärg och ansiktsform.

Microblading (3D Bryn)

Microblading – även kallat 3D-tatuering – är en metod där man rispar in tunna snitt i överhuden som ska efterlikna riktiga hårstrån. Resultatet blir väldigt naturligt. Efter läkning mattas färgen ned med ca 50%, och brynen blir matta och diskreta.

 

Microblading passar dig som har relativt jämna bryn med mer naturligt hår. Om du har få egna strån eller om de är väldigt bakåtliggande, rekommenderas du i så fall att välja combo brows eller powder brows för ett bättre slutresultat.

 

All kosmetisk tatuering håller olika länge beroende på ålder, hudtyp och livsstil. Efter första besöket kan mycket av färgen försvinna. Därför gör du ett återbesök efter 4-6 veckor. Då känner kroppen igen färgen och håller kvar den bättre. Har du fet/oljig eller känslig hy kan du behöva ytterligare ett återbesök, som görs 4-6 veckor efter det första återbesöket.

Lashliner

Här tatuerar vi en tunn linje längs fransraden.

Vi utför endast tatueringar för att ge naturliga resultat och framhäva dina egna naturliga linjer.

 

Resultatet ger en vacker och naturlig markering av ögat. Ögat upplevs större och blicken mer pigg.

 

Lashlinern är semipermanent och kommer gradvis att blekna över tid. Tatueringen håller vanligtvis i 1-3 år. Hållbarheten är individuell och beror på hudtyp, ålder och livsstil.

 

Ett obligatoriskt återbesök görs vanligtvis inom 4-6 veckor eftersom kroppen kan stöta bort en del av pigmenten initialt. Vid återbesöket känner kroppen igen pigmenten och färgen bibehålls bättre.

Maskinstreck

Nano Machine Hair Strokes är den senaste tekniken inom PMU och är nästintill en smärtfri behandling!

 

Hårliknande strån formas efter ditt naturliga hårväxtmönster med en PMU-maskin för att skapa superrealistiska ögonbryn.

 

Det liknar Microblading, men denna teknik ger ett betydligt bättre hållbart resultat samtidigt som den orsakar minimalt trauma mot huden.

 

Machine strokes är en teknik som passar de flesta hudtyper, men en fet, glansig och grovporig hudtyp är en utmaning för all sorts PMU. Huden har inte samma förmåga att hålla ihop pigmentet och det kan lätt flyta ut lite eller att det inte fäster. Har du en liknande hudtyp rekommenderar vi istället att göra powderbrows.

Powder Brows

Detta är en tatueringsmetod som passar alla och är en av de mest populära behandlingarna just nu! Tatueringen utförs med en maskin där färgen skuggas lätt in med hjälp av små prickar, så kallad Air Point-teknik.

 

Denna metod är skonsam mot huden och ger långvariga resultat. Med puderbrynsmetoden kan man även täcka över en äldre bryntatuering (observera! Kom först på en konsultation för en bedömning). Hållbarheten för puderbryn är upp till 5 år, med rekommenderad påfyllning efter ca 1-3 år.

 

Pigmenten som används i denna metod är utformade för att matcha din naturliga ögonbrynsfärg och, om ögonbrynen fortfarande finns kvar, smälter de helt och hållet in i dem. Resultatet blir mörkare och fylligare ögonbryn. Till en början kan ögonbrynen framstå som mycket mörka, men de bleknar betydligt under en tvåveckorsperiod.

Priser

Konsultation

300 kr

En konsultation för 3D ögonbryn bokas av dig som har frågor och funderingar som du inte fått svar på innan du bokar din behandling. Den mesta informationen om behandlingen finner du bland höjdpunkter på Simones bryn instagram @Browsby.simonee.

Combo Brows & Lashliner

4925 kr

Kombo behandling med både 3D ögonbryn och permanent lashliner. En perfekt behandling för dig som vill spara tid på morgonen och slippa sminket.

Microblading

3000 kr

Microblading – även kallat 3d tatuering är en metod där man rispar in tunna snitt i överhuden som ska efterlikna riktiga hårstrån.
Resultatet blir väldigt naturligt.
Efter läkning mattas färgen ned med ca 50% och brynen blir matta & diskreta.

Color Corrector

3800 kr

Har du en gammal grå/lila/röd bryntatuering som du önskar ska vara brun?
Då ska du boka denna behandling.

OBS! För att boka denna behandling krävs alltid en konsultation innan för att se om det är möjligt för en corrector.

Combo Brows

3800 kr

Här kombinerar vi både Microblading (strån med manuellt verktyg) tillsammans med skuggning (maskin) som ger ett väldigt naturligt resultat genom att skrapa tunna snitt i överhuden som ser ut som riktiga hårstrån och kombinationen med skuggan gör att brynen ser fylligare ut.

Lashliner

2995 kr

Vi tatuerar endast för naturliga resultat för att framhäva dina egna naturliga linjer. (Obs; Ingen eyeliner med vinge.)

Ger ett vackert naturligt resultat för markering av ögat. Ögat känns större och blicken piggare.

Powder Brows

3800 kr

Är en tatueringsmetod som passar alla hudtyper. 
Tatueringen utförs med maskin där man skuggar lätt in färgen med hjälp utav små prickar så kallad Air Point teknik.
Den här metoden håller bra och är väldigt skonsam mot huden. (ingen strå effekt)

Tatuerings Remover

1500 kr

Har du en gammal grå/lila/röd bryntatuering som du önskar ska vara brun?
Då ska du boka denna behandling.

Vad tycker våra kunder?