ÖGONFRANSLYFT Yumi Lashes/Brows

Terapuet: Sandra Johansen

YumiLashes är en ögonfranslyftbehandling för dina naturliga ögonfransar, där de permanent böjs och färgas. YumiLashes skiljer sig från vanliga ”lash lift”-behandlingar genom att även inkludera en keratinbehandling som laminerar varje ögonfrans. Detta gör att varje ögonfrans blir tjockare samtidigt som de vårdas och stärks med vitaminer och keratin.

En Yumi-behandling förbättrar dina egna fransar istället för att torka ut och skada dem, vilket många vanliga ”lash lift”-behandlingar kan göra. Behandlingen är fri från hormoner och starka kemikalier. YumiLashes är räddningen för dig som har skadat dina fransar med lash lift, dåliga fransförlängningar, uttorkande mascaror, fransuppböjare och annat slitage.

Resultatet av YumiLashes är omedelbart och ger böjda, mörka ögonfransar som är glansigare och mer välmående. Effekten varar vanligtvis i ca 6-12 veckor. Keratinbehandlingen fungerar som en laminering av dina egna fransar efter att de har vårdats och stärkts med keratin och vitaminer. Livscykeln för varje ögonfrans blir längre, vilket resulterar i ökad antal, längd och tjocklek på fransarna. YumiLashes kan även påverka hur dina nya fransar växer ut genom att töja hårrörelsemuskeln så att fransen växer rakare och vinklas uppåt, men detta märks oftast efter flera behandlingar. YumiLashes kan också utföras på män, där vi vanligtvis inte böjer fransarna lika mycket utan enbart lyfter dem för att ge en piggare blick. YumiLashes bör upprepas cirka var 6-8:e vecka för att behålla resultatet, då nya fransar växer fram som också behöver lyftas, färgas och lamineras.

Yumi Lashes/ Brows

Är Yumi Lashes/Brows något för dig?

Ta en titt på fördelarna med en Yumi behandling för att se om det kan vara något för dig.

 • Stärker dina naturliga fransar och ger omedelbara resultat utan behov av löpande underhåll.
 • Helt smärtfri behandling.
 • Fransarna upplevs tjockare, fylligare och längre.
 • Dina naturliga ögonfransar ökar i antal, längd och tjocklek.
 • Mental avslappning i 120 minuter med nedbäddning och ompyssling i vår mjuka behandlingssäng med avslappnande musik i en harmonisk miljö.
 • Förenklar din morgonrutin.
 • Underhållsfritt.
 • Fransens livscykel förlängs.
 • Fransen växer med tiden rakare och vinklas uppåt för naturligt böjda ögonfransar.
 • Ögonen ser mer öppna och pigga ut.
 • Inget behov av den slitsamma ögonfransböjaren.
 • Ingen mascara behövs.
 • Fransarna behåller sin böjning trots användning av mascara och ansiktstvätt.
 • Ett bra alternativ till fransförlängning som kan vara slitsamt och tidskrävande.
 • Hållbarhet på 6-12 veckor.
 • Fri från hormoner och starka kemikalier.
 • Vårdar och stärker varje frans med keratin och vitaminer.

Unna dig egentid och låt dig bli ompysslad av våra terapeuter. Med vår professionella teknik lyfter vi dina fransar på ett naturligt sätt, vilket ger dig en öppnare och piggare blick. Glöm mascaran och vakna upp med vackert böjda fransar varje morgon. Ge dig själv den egentid du förtjänar genom att boka en avslappnande Yumi-behandling

Hur går det till?

Hur går YumiLashes och YumiBrows till och ska jag tänka på något speciellt innan jag kommer till behandlingen? Innan din behandling kan det vara bra att veta att du inte ska utsätta ögonfransarna/ögonbrynen för vatten 24-48 timmar efteråt. Många väljer därför att duscha/tvätta håret samma dag eftersom det bör undvikas direkt efter behandlingen. En YumiLashes-behandling tar ca 120 minuter, så ett tips är att klä dig behagligt och inte för varmt. Du kommer att bäddas ned i vår mjuka behandlingssäng för en avslappnande stund. Vi börjar alltid med att rengöra dina ögonfransar/ögonbryn. Vid YumiLashes placeras en silikonform på ögonlocket och efter det fästs fransarna upp en och en. Vid både YumiLashes och YumiBrows behandlas ögonfransarna/ögonbrynen i 5 steg: mjukar upp hårstråna, fyller dem med keratin och vitaminer, fixerar hårstråna, färgar och lamineras dem med bl.a. keratin, panthenol, sea collagen, arganolja, hyaluronsyra med mera.

Vad är skillnaden på Yumi Lashes och vanligt lashlift?

Många tror att YumiLashes är samma sak som ”lash lift”, men de ska inte förväxlas. ”Lash lift” är endast en fransuppböjning och ingen keratinbehandling. Många ”lash lift”-behandlingar skadar dessutom dina egna fransar och de blir torra och spröda, vilket gör att du oftast tappar fler fransar än vanligt. YumiLashes Keratinbehandling mättar fransarna med vitaminer, panthenol och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar (ca 4-6 månader) kan man se att fransarnas längd, kvalitet och kvantitet avsevärt förbättras. YumiLashes är alltså en mer avancerad behandling och tar dessutom dubbelt så lång tid jämfört med en vanlig ”lash lift”-behandling.

Hur ofta kan behandlingen göras?

YumiLashes bör upprepas ungefär var 6-8:e vecka för kontinuerligt resultat, eftersom det kommer nya fransar som också behöver lyftas, färgas och lamineras. YumiLashes är ingen quick-fix-behandling där du omedelbart får många, täta och långa fransar. Det krävs flera behandlingar för att ge dina fransar chansen att bli tjockare, växa längre och bli fler till antal. YumiBrows kan göras med cirka 4-8 veckors mellanrum.

Eftervård

Efter din YumiLashes- och YumiBrows-behandling är det viktigt att dagligen använda en vårdande och återfuktande keratinmascara. Behandlingsresultatet kommer att behållas och förlängas genom att applicera keratinmascaran varje morgon.

Mascaran bör innehålla keratin som kan skydda dina fransar och bryn.

Hårstråna består av 89-97% keratin, och ju mer keratin de innehåller, desto mer välmående är dina ögonfransar och ögonbryn. Om hårstråna mår bra har de oftast förmågan att växa lite längre än vanligt och blir mer motståndskraftiga mot väder och föroreningar. Fransarna blir därför starkare och mer motståndskraftiga mot yttre påfrestningar, vilket förlänger deras livscykel. Använd keratinmascaran varje morgon. Om du vill använda vanlig mascara bör du först applicera keratinmascaran och låta den torka ordentligt innan du applicerar den vanliga mascaran.

Priser

Yumi Lashes

1195 kr

Yumi är en laminering av dina egna fransar efter att vi har vårdat och stärkt dem med bland annat panthenol och vitamin E. Fransens livscykel kommer att bli avsevärt längre och fransarna ökar i antal, längd och tjocklek. Resultatet är omedelbart och ger glansigare, mjukare och mer välmående fransar som böjs uppåt. Resultatet varar i cirka 6-12 veckor

Yumi Brows

895 kr

YumiBrows är en keratinbehandling och laminering som fixerar brynen i den växtriktning du vill ha dem. Detta gör att brynen ser fylligare ut. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn, men även de som upplever att de har bångstyriga och svåra att forma bryn. Brynen färgas även under behandlingen.

Yumi Lashes Touch-Up

från 695 kr

Touch-up var 6-12 veckor. Du bör återkomma för en touch-up-behandling var 6-8 vecka. Vid touch-up går vi igenom den tidigare processen och kan även göra en ny bedömning gällande böjning och anpassning om det behövs korrigeras från tidigare storlek.

Yumi Brows Touch-up

från 695 kr

Touch-up 6-12 veckor.

Denna behandling är för dig som redan är en Yumi-kund hos oss och önskar underhålla dina bryn inom ett visst antal veckor. Om du aldrig tidigare har gjort en Yumi-behandling hos oss behöver du först boka den ordinarie behandlingen och sedan boka en touch-up.

Vad tycker våra kunder?

YUMI LASHES PASSAR ALLA TYPER AV FRANSAR

FRÅN DE ”OBEFINTLIGA” OCH TUNNA TILL DE LÅNGA OCH TJOCKA

Skapade verk av: Sandra Johansen