Vi är Stylisten

Stylisten har varit det naturliga valet för en mängd olika skönhetsbehandlingar sedan 2016.

 

Vårt fokus är att framhäva våra kunders naturliga linjer och hjälpa dem att känna sig vackra på sitt mest autentiska sätt. Vår skönhetssalong i Västerås är dedikerad till att ge våra kunder en personlig och professionell upplevelse, där vi fokuserar på att förstärka den unika skönheten. Med vår expertis och passion för skönhet kan du lita på att vi kommer att lyssna på dina önskemål och ge dig ett resultat som passar just dig.

 

Boka en kostnadsfri konsultation nu genom att klicka på knappen nedan.

PERSONAL

SIMONE JOHANSEN - VD & PMU Artist

Simone är Stylistens VD, klinikägare och PMU-artist. Hennes driv och expertis lockar kunder från hela Sverige.

SANDRA JOHANSEN - Terapeut

Sandra är vår fantastiskt duktiga Yumi-artist som också arbetar med algeeneedeling och Exilis Ultra 360. Sandra arbetar även aktivt med administration för salongen.

BELLA HAHN - Terapeut & AD

Bella arbetar med huduppstramning och fettförbränning med Exilis. När hon inte arbetar med kunder, fungerar hon som Art Director för Stylisten.

IZABELLE LAGERQVIST - Tattoo Artist

Izabelle anställdes hos Stylisten sommaren 2023 efter 3 år på stylistlinjen. Izabelle är diplomerad nagelterapeut och tar emot kunder för kroppstatuering. Izabelle är otroligt kreativ och har ett öga för de allra minsta detaljerna.

BAFRAW KARAMI - Sjuksköterska

Bafraw är legitimerad sjuksköterska med många års erfarenhet inom injektioner. Bafraw erbjuder bland annat behandlingar såsom botox, fillers, trådlyft, PRP och avancerade laserbehandlingar.

EMMA SEGER- Frans Stylist & PMU Artist

Emma är vår fransstylist som även erbjuder puderbryn som specialitet. Emma är även utbildad inom naglar, makeup, PMU och handpoke-tatuering.

KONTAKTA OSS

Vi föredrar att ta kontakt via e-post för att säkerställa att dina förfrågningar hanteras effektivt. Vår personal är ofta upptagen med behandlingar, så om du inte lyckas nå oss via telefon, vänligen lämna ett röstmeddelande eller skicka ett e-postmeddelande med dina frågor. Vi granskar alla meddelanden kontinuerligt under dagen och du kan förvänta dig att få svar inom 24 timmar. Tack för ditt tålamod och vi ser fram emot att höra från dig!

021-20188

Stylisten.nu,
Tallmätargatan 1B, 721 34 Västerås

Info@stylisten.nu

Skicka oss ett meddelande nu

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.