YUMILASHES/ YUMIBROWS

ÖGONFRANSLYFT

Yumi Lashes/Brows

Terapuet: Sandra Johansen

YumiLashes är ett ögonfranslyft  för dina naturliga ögonfransar där dom böjs permanent och färgas. YumiLashes är inte ett vanligt "lash lift", utom innehåller även en keratinbehandling som laminerar varje ögonfrans. Detta gör att varje ögonfrans blir tjockare samtidigt som de vårdas och stärks med vitaminer och keratin.


En Yumi-behandling förbättrar alltså dina egna fransar istället för att torka ut och skada dem som många vanliga "lash lift"-behandlingar gör. Behandlingen är fri från hormoner och starka kemikalier. YumiLashes är räddningen för dig som skadat dina fransar med lash lift, dåliga fransförlängningar, uttorkande mascaror, fransuppböjare och annat slitage.

Resultatet är omedelbart och ger dig böjda, mörka ögonfransar som är glansigare och mer välmående. Resultatet varar i ca 6-12 veckor. Keratinbehandlingen verkar som en laminering av din egna frans efter att vi vårdat och stärkt dem med keratin och vitaminer. Livscykeln på varje ögonfrans blir längre och därmed ökar fransarna i antal, längd och tjocklek. YumiLashes kommer även att påverka hur dina nya fransar växer ut då vi töjer hårresarmuskeln så att fransen växer rakare och vinklas uppåt, men detta märks oftast efter flera behandlingar. YumiLashes går även att göra på män, då böjer vi oftast inte fransarna lika mycket, utan här lyfter vi bara så att blicken blir piggare.YumiLashes bör upprepas cirka var 6-8:e vecka för fortsatt resultat, då det kommer nya fransar som också behöver lyftas, färgas och lamineras.


Yumi Lashes/ Brows


Är Yumi Lashes/Brows något för dig?

Ta en titt på fördelarna med en Yumi behandling för att se om det kan vara något för dig.


 


 • stärker dina naturliga fransar och du får ett omedelbart resultat utan behov av löpande underhåll
 • En helt smärtfri behandling
 • Fransarna upplevs tjockare, fylligare och längre
 • Dina naturliga ögonfransar ökar i antal, längd och tjocklek
 • Mental avslappning i 120 minuter genom att bli nedbäddad och ompysslad i vår mjuka behandlingssäng med avslappnande musik i en harmonisk miljö
 • Förenklar din morgonrutin
 • Underhållsfritt
 • Fransens livscykel blir längre
 • fransen kommer med tid att växa rakare och vinklas uppåt,för naturligt börja ögonfransar
 • Ögonen kommer att se mer öppna och pigga ut
 • Inget behov av den slitsamma ögonfransböjaren
 • Det behövs ingen mascara
 • Håller sig böjda trots användning av mascara och ansiktstvätt.
 • De är ett bra alternativ istället fransförlängning som kan vara slitsamt och tidskrävande
 • Hållbarhet i hela  6-12 veckor
 • fri från hormoner och starka kemikalier
 • Vårdar och stärker varje frans med keratin och vitaminerUnna dig egentid och låt dig bli ompysslad av våra terapeuter. Med vår professionella teknik lyfter vi dina fransar på ett naturligt sätt, vilket ger dig en öppnare och piggare blick. Glöm mascaran och vakna upp med vackert böjda fransar varje morgon. Ge dig själv den egentid du förtjänar genom att boka en avslappnande Yumi-behandling. 


Hur går det till? 

Hur går YumiLashes och YumiBrows till och ska jag tänka på något speciellt innan jag kommer till behandlingen?
Innan din behandling kan det vara bra att veta att du inte ska utsätta ögonfransarna/ögobrynen för vatten 24-48 timmar efteråt. Många väljer därför att duscha/tvätta håret samma dag eftersom det ska undvikas direkt efter behandlingen. En YumiLashes-behandling tar ca 120 minuter så ett tips är att klä dig behagligt och inte för varmt. Du kommer att bäddas ned i vår mjuka behandlingssäng för en avslappnande stund.Vi börjar alltid med att rengöra dina ögonfransar/ögonbryn. Vid YumiLashes placeras en silikonform på ögonlocket och efter det fästs fransarna upp en och en. Vid både YumiLashes och YumiBrows behandlas ögonfransarna/ögonbrynen i 5 steg: mjukar upp hårstråna, fyller dem med keratin och vitaminer,fixerar hårstråna,färgar ochlaminerar dem med bl.a. keratin, panthenol, sea collagen, arganolja, hyaluronsyra med mera.

Hur ofta kan behandlingen göras?

YumiLashes bör upprepas cirka var 6-8:e vecka för fortsatt resultat, då det kommer nya fransar som också behöver lyftas, färgas och lamineras. YumiLashes är ingen quick-fix behandling där du omedelbart får många, täta och långa fransar utom det krävs flera behandlingar för att ge dina fransar chansen att bli tjockare, växa sig längre och bli fler till antal. YumiBrows går att göra med cirka 4-8 veckors mellanrum.

Vad är skillnaden på Yumi Lashes och vanligt lashlift?

Många tror att YumiLashes är samma sak som "lash lift" men de ska inte förväxlas. "Lash lift" är endast en fransuppböjning och ingen keratinbehandling. Många "lash lift"-behandlingar skadar dessutom dina egna fransar och de blir torra och spröda vilket gör att du oftast tappar fler fransar än vanligt.YumiLashes Keratinbehandling mättar fransarna med vitaminer, patenol och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar (ca 4-6 mån) kan man se att fransarnas längd, kvalité och kvantitet avsevärt förbättrats. YumiLashes är alltså en mer avancerad behandling och tar dessutom dubbelt så lång tid jämfört med en vanlig "lash lift"-behandling.

Eftervård

Efter din YumiLashes och YumiBrows-behandling är det viktigt att du dagligen använder en vårdande och återfuktande keratinmascara. Behandlingsresultatet kommer att behållas och förlängas genom att applicera keratinmascaran varje morgon.

Mascaran bör inehålla keratin som kan skydd dina fransar och bryn.

Hårstråna består av 89-97% keratin och ju mer keratin de har desto mer välmående är dina ögonfransar och ögonbryn. Om hårstråna mår bra så orkar de oftast växa ut lite längre än vanligt samt att de blir bättre motståndskraftiga mot väder och föroreningar. Fransarna blir därför starkare och mer motståndskraftiga mot yttre påfrestningar och fransens livscykel blir helt enkelt längre. Använd keratinmascaran varje morgon. Vill du använda en vanlig mascara applicerar du först en keratinmascaran och låter den torka riktigt innan applicering av den vanliga mascaran.

Priser

Yumi Lashes

1195 kr

Yumi Brows

895 kr

Yumi är en laminering av din egna fransar efter att vi vårdat och stärkt dem med bl a. patenol och vitamin E. Fransens livscykel kommer bli avsevärtlängre och fransarna ökar i antal, längd och tjocklek. Resultatet är omedelbart och ger glansigare,mjukare och mer välmående fransar som böjts uppåt. Resultatet varar i ca 6-12 veckor.

Yumi Lashes Touch-Up

från 695 kr

touch-up 6-12 veckor. 

Du bör återkomma för en tuch-up behandling var 6-8 vecka. Vid Tuch-up går vi igenom tidigare process och kan även göra en ny bedömning gällande böj anpassning om de behöver korrigeras från tidigare storlek. 

YumiBrows är en keratinbehandling och lamineringsom fixerar brynen i den växtriktning du vill ha dem. Detta gör så brynen ser fylligare ut. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn men även de som upplever att de har bångstyriga och svårformade bryn. Brynen färgas även under behandlingen.

Yumi Brows Touch-up

från 695 kr

Touch-Up 6-12 veckor.

Denna behandling är för dig som redan är Yumi kund hos oss och som önskar att underhålla brynen inom ett visst antal veckor.
Har du aldrig gjort Yumi behadling hos oss tidigare behöver du först boka den ordinarie behandlingen för att sedan boka en touch up.

Vad tycker våra kunder?

Är så sjukt nöjd med mina yumilashes. Trodde nog inte att man kunde få sånt bra resultat, med herrejösses 10/10. Tusen tack Sandra!

Maria K

Avslutade eftermiddagen med Yumilashes. Att göra Yumilashes har gett mina ögonfransar ett nytt liv och jag känner mig sminkad även utan smink. Är så nöjd med dig sandra,som verkligen lägger ner din själ på att jag som kund ska känna mig både sedd och nöjd. Tack för idag. 


Sirpa H

En helt fantastisk upplevelse, TACK sandra för bryn och fransar. Första besöket men absolut inte sista. En underbart lyxig eftermiddag hos Stylisten.

Laila Å

YUMI LASHES PASSAR ALLA TYPER AV FRANSAR

FRÅN DE ''OBEFINTLIGA'' OCH TUNNA TILL DE LÅNGA OCH TJOCKA

Skapade verk av:  Sandra Johansen