BOTOX, FILLERS & TRÅDLYFT

Medicinskskönhet

Leg Sjuksköterska: Bafraw Karami

Vår legitimerade sjuksköterska Bafraw har 7 års erfarenhet av bl.a. infektion, kirurgi och stroke.

  
Bafraw arbetar med etiska värdegrunder till varje individ och det har varit en stor del av hennes arbete sedan 7 år tillbaka.

Vår legitimerade personal använder endast högkvalitativa produkter för att ge dig naturliga och långvariga resultat. Oavsett om du är intresserad av att förbättra ditt utseende eller behandla specifika hudproblem, kan du lita på oss för att ge dig personlig och skräddarsydd behandling.  


Vår injektionsbehandlare skapar magi med sin goda stickvana och sitt estetiska öga.


För mer information om behandlingarna och förberdelser inför/efter,  var god läs mer nedan. 


OBS! Du som är ny klient hos oss:
En konsultation måste genomföras senast 48 timmar innan din behandling. Konsultationer sker antingen online eller på plats.För att boka en kostnadsfri konsultation med bafraw, klicka på knappen nedan.

ESTETISK/ MEDISINKSKÖNHET


Hos oss kan du alltid hitta rätt behandling för att nå ditt optimala slutresultat i din skönhetsresa. Vi kan under konsultation ge rekomendationer för att du som kund ska kunna ta korrekta och informerade beslut. 

BOTOX

Botulinumtoxin (Botox) är ett läkemedel som använts inom sjukvården i över 20 år. Den aktiva substansen är ett högt framrenat bakterieprotein, Botulinumtoxin typ A. Det är således ett rent naturmedel utan modifikationer och mängden som används vid behandling är extremt liten, miljarddelar av ett milligram. Läkemedlet injiceras genom små, mycket tunna nålar och verkar lokalt kring injektionsstället genom att blockera nervimpulser till muskler eller körtlar.


Effekten av injektionen kommer inom några dagar, utvecklas gradvis och är maximal efter 7-14 dagar.Effekten är beroende av given dos och injektionssätt och effekten kvarstår 3-6 månader beroende på vad som behandlas.


Något säkert fall av allergi har hittills inte rapporterats. Användningsområdena för botulinumtoxin blir bara fler och metoder och arbetssätt utvecklas snabbt.


Inom estetiken används det oftast för avlägsnande av ”bekymmersrynkor”, pannrynkor och utslätning av ”kråksparkar” vid ögonen och även dämpa ”cheek lines”, dvs linjer från kråksparkar som fortsätter ner på kinden.

Med korrekt teknik kan även ögonbrynen lyftas, kurveras och formas efter önskemål.


Vi erbjuder behandling med botox för 1,2 eller 3 områden. 


Behandlingsområden:

-"Arga rynkan" (Glabella)

-"Kråksparkar" (Rynkor bredvid ögonen)

-"Rökrynkor" (Rynkor ovan- och under läpparna)

- Rynkor i Pannan

- Tandgnissling

-"Gummie Smile" (Visar för mycket tandkött vid leende)

- Sura mungipor

- Ögonbrynslyft

- Allmän Rynkbehandling

TRÅDLYFT

Trådlyft är en form av ansiktslyft där man använder trådar som är försedda med små hullingar för att lyfta vävnaden. Särskilt runt käkarna och kinderna brukar resultatet bli mycket positivt med trådlyft. Trådlyft hjälper även vid så kallade hamsterpåsar, alltså vecket många får mellan munnen och hakan. Trådlyft för ögonbryn är ett enkelt ingrepp som kan ge ett slående resultat.


Ingreppet är inte en kirurgisk behandling och går fort att genomföra.

De trådar som används idag absorberas av huden och den processen höjer kollagenproduktionen vilket kan ge huden en bättre textur. Trådar utan hullingar används ibland och då är det just den positiva effekten på kroppens egen produktion av kollagen som man är ute efter. Trådlyft ger bäst resultat om du inte har allt för mycket löst hängande hud i ansiktet.


Komplikationer som kan förekomma vid trådlyft är att det uppstår svullnad och att du får blåmärken. Efter max en vecka bör du varken kunna se eller känna någon biverkning efter trådlyftet. Ofta kan behandlingen genomföras utan att det svullnar eller blir blåmärken efteråt.

Det finns en viss risk för infektioner i samband med trådlyft, men den är mycket liten och ingreppet utförs med steril utrustning. Det har också rapporterats om biverkningar i form av ärr och skador på nerver. Med dagens trådar som bryts ner behöver du dock inte oroa dig för det. En av fördelarna med trådlyft är just att det är färre risker än vid kirurgiska ingrepp.


Trådlyft brukar ofta kallas för “lunchtime facelift”, alltså ett ansiktslyft som görs på lunchen. Att man säger så beror på att själva ingreppet är enkelt, går fort och sällan kräver mer bedövning än lokalbedövande salva. Du kan alltså i princip boka en tid på lunchen och sedan gå tillbaka till jobbet direkt efteråt.

Ett trådlyft kan utföras på lite olika sätt beroende på vilket område du ska behandla, men det brukar handla om följande steg:

  1. Man markerar på huden var trådarna ska placeras.
  2. Lokalbedövning ges.
  3. Trådarna injiceras i huden med en nål/kanyl.
  4. Tråden spänns för att skapa det önskade lyftet.
  5. Proceduren upprepas tills alla trådar sitter där de ska.FILLERS

Ung hud är jämn och elastisk. I takt med att vi åldras avtar cellförnyelsen, vilket innebär att huden får mindre kollagen, elastin och hyaluronsyra. Elasticiteten minskar samtidigt som rynkor och andra ålderstecken uppstår.


Densiteten (tätheten)i ansiktsbenen avtar och strukturerna kring ögon, kinder och haka sjunker ihop.

Hudens vävnader tappar i volym och hyns naturliga fyllighet minskar.

Yttre påverkansåsom föroreningar, sol, stress och rökning tar ut sin rätt.

Dessa faktorer kan tillsammans göra att din hud upplevs som trött och sliten, trots att du inte känner dig så.


Med hjälp av fillers kan vi återställa de områden i ansiktet där du önskar att fylla ut. Du ger även ditt ansiktet ett lyft och form samtidigt som du boosta huden med hyaluronsyra.


Vi erbjuder fillersbehandlingar av olika ml storlekar för att anpassa fyllnad till slutresultatet du är ute efter. 


Till exempel;


Fillers 1ml kan du välja för att fylla på läpparna eller synliggöra dina kindben/käklinjer, eller varför inte näskorrigering osv.


Fillers 2ml passar bra för kindbenskorringering eller käklinjekörrigering. Priser

Botox 1 område

Botox 2 områden

Botox 3 områden

Fillers 0,5 ml 

Fillers 1 ml 

Fillers 2 ml (M)

Fillers 2 ml (L)

1500 kr

2000 kr

3000 kr

1500 kr

2500 kr

5800 kr

7400 kr

Trådlyft

Pris varierar

Vad tycker våra kunder?

Jättetrevligt bemötande av proffsig personal! Det här var mitt andra besök och jag har redan bokat nästa tid! Jag är såååå nöjd!

Bella J

"Bawfraw va helt underbar och fick min nervositet att försvinna :) Det gjorde inte ont som jag hade trott och båda behandlingarna var snabba och proffsigt utförda. Så såååå nöjd och tacksam att jag vann denna tävling och fick chansen. Kommer garanterat tillbaka just på pga att man känner sig så trygg och omhändertagen. Rekommenderar varmt att besöka denna salong!"

Soufiane D

Fantastiskt bemötande av en härlig Bafraw som har en lugnoch varm personlighet, hon är en master på skulptera och forma. Kan varmt rekommendera Stylisterna. 

Siri S