HUDFÖRYNGRING/FETTREDUCERING

Slapp eller åldrad hud – huduppstramning

I denna behandling används endast Radiofrekvens (RF). Det är den enda icke kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden. Behandlingen är mycket säker och utan bieffekter. Den kan enkelt göras på lunchrasten. Den rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider. Systemet levererar en kontrollerad mängd värmeenergi som upphettar det djupa lagret av huden. Den ökade temperaturen medför en omedelbar ökad produktion av kollagenet vilket leder till uppstramningen. Under de följande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor, bättre lyster, och ett fräschare utseende.Exilis Ultra 360 är våran absoluta favoritbehandling eftersom vi använder oss av kroppens naturliga processer, helt utan kirurgiska ingrepp för att föryngra och strama upp huden.


Exilis Ultra 360 är det första icke-invasiva hudföryngrings- och fettförbränningssystemet för kroppsskulptering som använder sig av den kombinerade kraften av ultraljud och radiofrekvens för att värma upp subkutana vävnader. Behandlingen främjar uppstramning av kollagenfibrer och justerar de subkutana fettlagren under huden. Även en ytlig uppvärmning av dermis sker för att stimulera bildandet av nytt kollagen.Hudföryngring/fettreducering med avancerade och säkra tekniker

Rynkor,löshud och oönskade fettdepåer

Den enda icke kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden.

Avancerad kylning – skiktning

Skiktning betyder helt enkelt att energi levereras till olika djup i vävnaden. Applikatorn är utformad så att vi kan ändra energi och kylning direkt på displayen. Genom att ändra kylningen under en behandling kan vi behandla från djup vävnad hela vägen upp till det ytliga lagret.

Vid estetiska behandlingar är nyckeln att behandla effektivt med så höga energinivåer som möjligt utan att kompromissa med kundens komfort. Exilis Ultras temperaturövervakning i realtid ger bästa kontroll för exakt vävnadsuppvärmning.

Exilis Ultra ger maximal energi utan obehag för kunden.

Vem är rätt kandidat?

Exilis ultra 360™ är perfekt för alla som vill förebygga och bibehålla sin hudstruktur eller ha en mer dramatisk kosmetisk förbättring. Den nya 360-tippen bibehåller högsta prestanda till och med på de mest rynkiga och problematiska behandlingsytorna.

Hur snabbt ser jag resultat?

De flesta kunder får ett fint lyft direkt efter behandlingen. Uppstramningen går tillbaka något efter första dygnet, för att sedan radikalt förbättras kommande 2-3 månaderna detta på grund av tillväxten av kollagen.


Slapp eller åldrad hud – huduppstramning

I denna behandling används endast Radiofrekvens (RF). Det är den enda icke kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden. Behandlingen är mycket säker och utan bieffekter. Den kan enkelt göras på lunchrasten. Den rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider. Systemet levererar en kontrollerad mängd värmeenergi som upphettar det djupa lagret av huden. Den ökade temperaturen medför en omedelbar ökad produktion av kollagenet vilket leder till uppstramningen. Under de följande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor, bättre lyster, och ett fräschare utseende.
Hur lång tid tar behandlingen /Hur många behandlingar behövs?

Behandlingstiden är ca 60 minuter. De flesta kunder genomgår en kur på fyra behandlingar med ett intervall på 7 till 14 dagar.

Hur känns behandlingen? Är det smärtsamt?

De flesta kunder beskriver behandlingen som en smärtfri “hot stone” – massage. Behandlingen utförs när du ligger ner vilket gör att du enkelt kan slappna av i en mysig och trygg miljö under tiden den utförs.

OÖNSKADE FETTDEPÅER,

RYNKOR OCH LÖS HUD

Behandlingen bör undvikas vid:

 1. Hjärtsjukdomar
 2. Cancersjukdom
 3. Inflammation/ Infektion
 4. Isotretinoin de senaste 12 månaderna
 5. Njur/ eversjukdom
 6. Sclerodarma
 7. Epilepsi
 8. Implantat/Metaller lokalt i kroppen
 9. Åderbråck
 10. Diabetes
 11. Nervskador
 12. Ablativa behandlingar de senaste 3 månaderna
 13. Fillers/ Botox 1 mån
 14. Gravid/ Ammande
 15. Pacemaker
 16. Blodsjukdomar

Kan vi hjälpa dig med något utav följande?

 • Kroppsskulptering
 • Hudföryngring
 • Slapp hud
 • Fina linjer och rynkor
 • FettförbränningPriser

Ansikte 

Populära behandlings områden
*Kindben (inkluderar bägge sidor)
* Ögonlock (inkluderar bägge sidor)
*Panna
*Käkben (inkluderar bägge sidor)
*Hals (inkluderar bägge sidor)
*Runt munnen
*Haka (inkluderar bägge sidor)

Ansikte 1 område

Ansikte 2 områden

Hela ansiktet

1600 kr

2150 kr

2800 kr

Kropp 

Populära behandlings områden
*Mage
*Utsida lår (inkluderar bägge låren)
*Insida lår ( inkluderar bägge låren)
*Kärlekshandtag( inkluderar bägge sidor)
*Rumpa ( inkluderar bägge sidor)
*armar ( inkluderar bägge armarna)

Kropp 1 område

Kropp 2 områden

2095 kr

2935 kr

Vad tycker våra kunder?

Mycket fint bemötande vid mitt första besök, fick en mycket proffesionellt intryck av både personal och de fräscha lokalerna. Ser fram emot flera besök!

Therese I

Det var inte alls obehagligt eller gjorde ont, utan bara som varm massage!

Sofie ö

Så duktig, trevlig och professionell personal. En trevlig stund med ett jättefint resultat, jag är så nöjd. Det blir garanterat flera besök.

Sanna L