...
Legitimerad Sjuksköterska: Bafraw Karami

Medicinsk skönhet

Vår legitimerade sjuksköterska Bafraw har 7 års erfarenhet av bland annat infektioner, kirurgi och stroke.

Bafraw arbetar med etiska värderingar gentemot varje individ, vilket har varit en stor del av hennes arbete under de senaste 7 åren av medicinsk skönhet. Vår legitimerade personal använder endast högkvalitativa produkter för att ge dig naturliga och långvariga skönhets resultat. Oavsätt om du är intresserad av att förbättra ditt utseende eller behandla specifika hudproblem kan du lita på oss för att ge dig personlig och skräddarsydd behandling.

Vår injektionsbehandlare skapar magi med sin skicklighet och sitt estetiska öga.

För mer information om behandlingarna och förberedelser inför/efter, vänligen läs mer nedan.

OBS! Du som är ny klient hos oss: En konsultation måste genomföras senast 48 timmar innan din behandling. Konsultationer kan ske antingen online eller på plats.

För att boka en kostnadsfri konsultation med Bafraw, klicka på knappen nedan ”BOKA TID” och boka din upplevelse.

Medicinsk skönhet

Boka hos oss idag och börja med din Medicinsk skönhet behandling idag!

BEHANDLINGAR | MEDICINSK SKÖNHET

Hos oss finner du alltid den perfekta behandlingen för att uppnå dina önskade resultat på din skönhetsresa. Genom personlig konsultation erbjuder vi skräddarsydda rekommendationer, så att du som kund kan fatta välgrundade och informerade beslut.

BOTOX

Botulinumtoxin, även känt som Botox, är ett välbeprövat läkemedel som använts inom sjukvården i över två decennier. Det är ett högt renat bakterieprotein, Botulinumtoxin typ A, som injiceras genom små nålar för att blockera nervimpulser till muskler eller körtlar.

 

Effekten av behandlingen blir synlig inom några dagar, utvecklas gradvis och når sin maximala effekt efter 7-14 dagar. Den varar vanligtvis mellan 3-6 månader beroende på dos och behandlingsområde.

 

Allergiska reaktioner är mycket sällsynta. Botox används främst inom estetisk medicin för att minska rynkor i ansiktet, inklusive bekymmersrynkor, pannrynkor och kråksparkar runt ögonen. Det kan också användas för att förbättra kindlinjer och lyfta ögonbryn med korrekt teknik.

 

Vi erbjuder botoxbehandling för olika områden med fokus på att skapa önskade estetiska förbättringar.

 

Behandlingsområden:

 

 • ”Arga rynkan” (Glabella)
 • ”Kråksparkar” (Rynkor bredvid ögonen)
 • ”Rökrynkor” (Rynkor ovan- och under läpparna)
 • Rynkor i Pannan
 • Tandgnissling
 • ”Gummie Smile” (Visar för mycket tandkött vid leende)
 • Sura mungipor
 • Ögonbrynslyft
 • Allmän Rynkbehandling

FILLERS

Naturlig hudfyllnad och vitalitet avtar med åldern på grund av minskad produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra. Det resulterar i uppkomsten av rynkor och andra ålderstecken, med en förlust av volym och spänst i ansiktet. Yttre påverkansfaktorer som solens skador, föroreningar och stress kan förvärra detta åldrande, vilket kan få huden att se trött och åldrad ut.

 

På vår skönhetssalong erbjuder vi fillers för att återställa hudens ungdomliga fyllighet och vitalitet. Genom skräddarsydda behandlingar kan vi injicera hyaluronsyra i önskade områden för att ge ansiktet ett naturligt lyft och definiera ansiktsdragen. Våra fillers finns i olika storlekar för att passa dina behov och önskemål.

 

Till exempel kan du välja en 1 ml-filler för att fylla läpparna, förstärka kindbenen eller korrigera näsans form. För mer omfattande förbättringar, som att skulptera kindbenen eller definiera käklinjerna, kan en 2 ml-filler vara mer lämplig. Hos oss får du professionell behandling och personlig rådgivning för att uppnå dina skönhetsmål.

TRÅDLYFT

Trådlyft är en form av ansiktslyft där man använder trådar försedda med små hullingar för att lyfta vävnaden. Särskilt runt käkarna och kinderna brukar resultatet bli mycket positivt med trådlyft. Trådlyft hjälper även vid så kallade hamsterpåsar, det vill säga vecken många får mellan munnen och hakan. Trådlyft för ögonbryn är ett enkelt ingrepp som kan ge ett slående resultat.

 

Ingreppet är inte en kirurgisk behandling och går snabbt att genomföra. De trådar som används idag absorberas av huden och den processen ökar kollagenproduktionen vilket kan ge huden en bättre textur. Trådar utan hullingar används ibland, och då är det just den positiva effekten på kroppens egen produktion av kollagen som man är ute efter. Trådlyft ger bäst resultat om du inte har alltför mycket löst hängande hud i ansiktet.

 

Komplikationer som kan förekomma vid trådlyft är svullnad och blåmärken. Efter max en vecka bör du varken kunna se eller känna någon biverkning efter trådlyftet. Ofta kan behandlingen genomföras utan att det svullnar eller blir blåmärken efteråt. Det finns en viss risk för infektioner i samband med trådlyft, men den är mycket liten och ingreppet utförs med steril utrustning. Det har också rapporterats om biverkningar i form av ärr och skador på nerver. Med dagens trådar som bryts ner behöver du dock inte oroa dig för det. En av fördelarna med trådlyft är att det är färre risker än vid kirurgiska ingrepp.

 

Trådlyft brukar ofta kallas för ’lunchtime facelift’, det vill säga ett ansiktslyft som görs på lunchen. Att man säger så beror på att själva ingreppet är enkelt, går snabbt och kräver sällan mer bedövning än lokalbedövande salva. Du kan alltså i princip boka en tid på lunchen och sedan gå tillbaka till jobbet direkt efteråt.

 

Ett trådlyft kan utföras på olika sätt beroende på vilket område du ska behandla, men det brukar handla om följande steg:

 1. Markering på huden där trådarna ska placeras.
 2. Lokalbedövning ges.
 3. Trådarna injiceras i huden med en nål/kanyl.
 4. Tråden spänns för att skapa det önskade lyftet.
 5. Proceduren upprepas tills alla trådar sitter där de ska.