FRANSAR

image 14 05 24 02 28 e1716035901650
image 14 05 24 02 28 3
image 14 05 24 02 28 5

Få fantastiska fransar hos Stylisten Skönhetssalong i Västerås med vår professionella fransförlängnings expert. Vår skräddarsydda fransförlängning ger långa, fylliga och naturligt vackra fransar som förbättrar din ögonkontur och ger dig en glamorös look.

Våra utbildade fransstylister applicerar individuella syntetiska fransar med precision för att ge dig ett sömlöst resultat. Oavsett om du söker en subtil förstärkning av din naturliga franslängd eller en dramatiskare look, kan vi skapa den perfekta stilen för dig.

Vi erbjuder olika längder, tjocklekar och böjningar för att skräddarsy din fransförlängning efter dina önskemål och ansiktsform. Vår långvariga och vattentåliga fransförlängningstjänst håller sig vacker under flera veckor, så att du kan njuta av fantastiska fransar dag efter dag.

Efter din fransförlängning kommer du att känna dig självsäker och strålande med dina nya ögon. Vår dedikerade personal finns alltid tillgänglig för att ge dig råd och stöd för att säkerställa att du får den perfekta fransstilen för just dig.

Boka din fransförlängningskonsultation idag och låt oss hjälpa dig att framhäva din naturliga skönhet med vackra och fylliga fransar som får dina ögon att lysa.