...

MÄLARDALENS SKÖNHETSAKADEMI

Välkommen till din akademi för Permanent makeup i Västerås.

Utbildning hos Master Trainer Simone Johansen och bli en framgångsrik PMU – Brow Artist.

Låt oss inspirera dig att våga ta första steget mot en ny karriär!

Vill du vara en av de första artisterna i Sverige som erbjuder de senaste avancerade teknikerna?

Vill du uppnå expertis i din Permanent Makeup potential och ta premiumpriser för en sällsynt och mycket eftertraktad behandling?

Saknar du förkunskaper och vill bli certifierad inom PMU – brows  med en kvalitetskurs med maximalt stöd?

Vi erbjuder unika utbildningar för dig som vill utveckla dina färdigheter och starta en framgångsrik karriär inom skönhetsbranschen. Oavsett om du är saknar förkunskaper eller vill utöka din kunskap och uppgradera din titel så erbjuder vi skräddarsydda kurser.

PMU - BROW ARTIST UTBILDNING

Den enda kurs du behöver för att bli en framgångsrik PMU – brow artist.

Ta en titt på det detaljrika innehållet i kursen som täcker alla aspekter från tekniker till färglära och mycket mer.

Steg 1 – 21 nivåer av teoretisk samt praktisk övning

Kursen består av 21 nivåer online som innehåller all information och videor du behöver för att fullt ut kunna förstå processen till 100%. I slutet av varje nivå måste du klara ett test eller skicka in övningsläxor som kommer att granskas av din Master Trainer Simone. Efter granskning kommer Simone antingen att föra dig vidare till nästa nivå eller ge dig vägledning om hur du kan förbättra din praktik för att gå vidare. Detta arbetssätt säkerställer att du inte bara fullföljer kursen, utan att du också blir mycket skicklig i ditt arbete. Simone kommer att finnas där för att hjälpa dig i varje steg.

Steg 2 – kursdagar med Master trainer Simone Johansen

Efter att alla 21 nivåer online med praktisk och teoretisk övning är avklarade är det dags för den fysiska delen. 1-3 kursdagar på skolan med teori samt praktiskt övning på modeller. Hur många dagar som behövs bedöms efter ditt engagemang och din kunskap. Vissa elever behöver mer tid och stöd medans andra inhämtar kunskap snabbt. Kursen anpassas utifrån dig, efter dina önskemål och det stöd som behövs.

Steg 4 – Egna modeller och feedback

Efter 4 godkända modeller erhåller du internationellt certifikat och kan börja arbeta direkt med trygghet och skicklighet.

Vi är stolta över att vara en

Seyf godkänd skola

Vilka är Seyf?

SEYF är en ideell förening som har ett syfte till att främja medlemmarnas intressen som estetiker.

Permanent makeup artist är ett yrke som hela tiden växer i popularitet och  är otroligt roligt och utmanande. Men det är viktigt att välja rätt utbildning.

Varför det är viktigt att välja en SEYF godkänd utbildning?

Det är en försäkran på att skolan håller en hög kvalité på utbildningarna samt har ett brett kursupplägg som täcker alla de moment som förväntas av en utbildning i toppklass.

 

SEYF är ett förbund som värnar om terapeuten, som försöker se allt genom en terapeuts ögon och vad som är bra för henne/honom. Med andra ord tittar de på om de skolor som är anslutna ger en privatperson som vill bli pmu artist alla de delar som krävs i utbildningen.

 

-Kommer hon/han att få en utbildning som gör honom/henne till en duktig teraput med goda förutsättningar att lyckas? 

Det finns skolor som inte är medlemmar i SEYF som ger bra utbildningar, men det finns idag tyvärr många skolor som inte gör det. SEYF skall vara en garanti för att den skola du väljer är en bra skola.

SEYF serialized4

SIMONE JOHANSEN - Certifierad PMU instruktör

Simone är certifierad PMU instruktör och specialist inom 3D ögonbryn.

Hon lägger stor vikt vid kunskap och arbetar aktivt med att hålla sig uppdaterad om det senaste för att skapa bästa möjliga resultat som håller sig fint över år. 

 Simone erbjuder kurser inom permanent makeup, där hon delar med sig av sin kunskap och expertis.

Simones passion är att hjälpa sina kunder att förbättra och förstärka sin naturliga skönhet med hjälp av en kosmetisk tatuering och hon strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet. 

SEYF serialized4

Varför välja oss?

Fördelarna med att välja en SEYF godkänd skola är många, bland annat att det finns krav och riktlinjer att förhålla sig till.

 

Genom att välja en lärare som är ansluten till SEYF kan du känna dig trygg i din utbildning. Läraren har genomgått minst en SEYF godkänd utbildning och där efter validerats hos deras sektionsansvarige för Permanent makeup. Kunskaperna är prövade praktiskt men även i pedagigiskt lärande.  Vi garanterar hög standard och de moment som förväntas av en utbildning i toppklass.

 

Vi på Stylisten har tillsammans designat ett enastående upplägg till våra kurser, för våra elever. Där vi bland annat skall bidra till att skapa de bästa förutsättningarna för ökad måluppfyllelse samt stödja kvalitetsarbete och kompetensutveckling.

 

Ett av våra mål med våra utbildningar är att våra elever redan från start efter sin examen ska känna sig trygga i rollen som PMU-artist. 

Utbildningslokaler

Våra undervisnings lokaler är utbildningsanpassade och lämpar sig utmärkt för både teori och praktik. Ändamålsenliga lokaler är mycket viktigt för en maximal och effektiv utbildning. Undervisningslokalen där teorin äger rum ligger ca 30 meter från övningslokalen, där vi kommer att utföra de praktiska momenten i utbildningen.